Ny hjemmeside og boklansering!Velkommen til min nye hjemmeside! Her presenterer jeg arbeidene mine, og ikke nøl med å ta kontakt med meg hvis du vil! I tillegg til lansering av hjemmeside har det nylig vært lansering av boka «Meldinger – om å bli sett» som jeg har illustrert og gjort lay-out’en på. Mai-Britt Hausland har skrevet tekstene, og resultatet er en bok på ca 70 sider med over femti tekster med betraktninger om livet og om det å bli sett

for surgical cure or at least significant improvement of How long does sildenafil last? (much more.

. Mer info om boka finner du på meldinger.wordpress.com, og den kan bestilles ved å sende en mail til meg eller via linken https://meldinger.wordpress.com/kjop-boka/
. Den koster 150 kr og eventuell porto kommer i tillegg
.

Under følger noen bilder fra boklanseringa søndag 9
. oktober i Asker
. Tusen takk for et veldig morsomt oppdrag og flott samarbeid, Mai-Britt Hausland!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *